foto

John Inman

  • nar. 28.6.1935
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.3.2007 (71 let)
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Někdo musí z kola ven
1998 Zamilovaný Shakespeare
1994 Audience with Bob Monkhouse, An (TV film)
1989 The Tall Guy

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
The Pop Star (S10E07)
Friends and Neighbours (S10E06)
The Night Club (S10E05)
další epizody (7)
1983 Are You Being Served? (TV seriál)
Lost and Found (S09E06)
Monkey Business (S09E05)
Calling All Customers (S09E04)
další epizody (6)
1981 Are You Being Served? (TV seriál)
Roots? (S08E08)
The Erotic Dreams of Mrs Slocombe (S08E07)
Closed Circuit (S08E06)
další epizody (8)
1979 Are You Being Served? (TV seriál)
The Punch and Judy Affair (S07E08)
The Agent (S07E07)
Anything You Can Do (S07E06)
další epizody (8)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Happy Returns (S06E06)
A Bliss Girl (S06E05)
Shedding the Load (S06E04)
další epizody (6)
1977 Are You Being Served? (TV seriál)
It Pays to Advertise (S05E07)
Goodbye Mr. Grainger (S05E06)
Take-Over (S05E05)
další epizody (7)
1976 Are You Being Served? (TV seriál)
The Father Christmas Affair (S04E07)
Oh What a Tangled Web (S04E06)
Fifty Years On (S04E05)
další epizody (7)
1975 Are You Being Served? (TV seriál)
Christmas Crackers (S03E09)
New Look (S03E08)
Shoulder to Shoulder (S03E07)
další epizody (9)
1974 Are You Being Served? (TV seriál)
Hoorah for the Holidays (S02E05)
Big Brother (S02E04)
The Think Tank (S02E03)
další epizody (5)
1973 Are You Being Served? (TV seriál)
Diamonds Are a Man's Best Friend (S01E06)
His and Her's (S01E05)
Camping In (S01E04)
další epizody (5)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1969 Two in Clover (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2006 Another Audience with Shirley Bassey (koncert)
2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
Gay Sex in the 70s
2003 Comedy Connections (TV seriál) - herec, a.z.
Sitcom Story, The (TV film)
2001 I Love Christmas (TV film) - a.z.
1999 Funny Turns: John Inman (TV film)
1998 Funny Women (TV film)
The Greatest (TV seriál) - a.z.
1997 Pantoland (TV seriál)
1995 Audience with Shirley Bassey, An (koncert)
Heroes of Comedy (TV seriál)
1992 Funny Business (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)
Hell's Kitchen (TV pořad)
2000 BBC Hall of Fame: Barbara Windsor (TV pořad)
Full Mountie (TV pořad)
1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1977 Night of 100 Stars (TV pořad)
1975 This Is Your Life (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace