foto

Karl Josef Cramer

  • nar. 16.3.1941 (78 let)
    Essen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Überfall in Glasgow (TV film)
1980 Kreuzberger Liebesnächte
1979 Tatort - 30 Liter Super (TV film)
Wunderbaren Jahre, Die
1978 Der Hit (TV film)
1977 Le Couple témoin
Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)
1976 Verdunkelung (TV film)
1974 Das letzte Testament (TV film)
1971 Babutz, Der (TV film)
Náhlé bohatství chudáků z Kombachu (TV film)
1970 Die Feuerzangenbowle
1969 Al Capone im deutschen Wald (TV film)
Alma Mater (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
1968 Kriminalistické muzeum - Stopa pneumatiky (TV film)
1967 Die Voruntersuchung (divadelní záznam)
Rockys Messer
1966 Kubinke (TV film)
1964 Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
1963 Der Sog (TV film)

TV seriály

1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1970 Die Reiter von Padola (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky