foto

Nosher Powell

  • nar. 15.8.1928
    Camberwell, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.4.2013 (84 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zlaťák
1998 Legionář
1988 Willow
1987 Eat the Rich
1986 The Pyrates (TV film)
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
1983 Audience with Kenneth Williams, An (TV film)
Planeta Krull
1982 Viktor, Viktorie
1981 If You Go Down in the Woods Today
1977 The Stick-Up
1976 Never Too Young to Rock
1975 Brannigan
1974 Carry On Dick
1973 Love Thy Neighbour
Mackintoshův člověk
1972 Alf Garnett Saga, The
Nearest and Dearest
1971 On the Buses
1970 'Wiltons' - The Handsomest Hall in Town (TV film)
Ještě jednou
You Can't Win 'Em All
1969 Kouzelný Kristián
Křížovka
1968 Oliver!
School for Sex
1966 The Sandwich Man
1965 Vládkyně Ayesha
1964 Komisař Clouseau na stopě
Pro hrst dolarů
1963 Call Me Bwana
1962 The Road to Hong Kong
1955 King's Rhapsody
The Warriors
1954 Demetrius a gladiátoři
1948 Oliver Twist

TV seriály

1994 Russ Abbot Show, The (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1990 Canned Carrott (TV seriál)
1983 Steam Video Company, The (TV seriál)
1980 Are You Being Served? (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Dennis Moore (S03E11)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Oh in Colour (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Návštěva v archivu (E19)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 It's a Square World (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2005 The 100 Greatest Family Films (TV film)
2004 Ultimate Film, The (TV film)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace