foto

Nogel Plaskitt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Combat Sheep (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1996 Tajemný ostrov pokladů
1984 Killing Edge, The
1977 Charleston
Owner Occupied (TV film)
1976 Spy Story

TV seriály

2005 Captain Scarlet (TV seriál)
1988 Round the Bend (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1977 Young at Heart (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ribos File, The
2005 Weird Science (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace