foto

Só Takei

  • nar. 6.5.1973 (47 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jóka de šinda kaidžú no džúniniči no monogatari: Gekidžóban
2016 Gappa Sensei (TV film)
2014 Asaiči no jomesan (TV film)
Furiko
Sakura Housara (TV film)
2013 The Manzai 2013 (TV film)
2005 Tatchi

TV seriály

2020 Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
Nanahacume: Bin no futaake taikai!? Saikjó čósen-tači! (E07)
2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2018 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2016 Night Hero Naoto (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
2013 The Tank-Top Fighter (TV seriál)
2010 Zettai reido (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Aiseki šokudó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky