foto

David Graham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Polní květy
1992 Leon the Pig Farmer
1985 Král David
1984 Superdívka
1982 Ivanhoe (TV film)
1981 Invaders from the Deep - a.z.
Strike: The Birth of Solidarity (TV film)
1980 The Incredible Voyage of Stingray - a.z.
1974 Callan
1971 Freelance
Síť
1965 Pleasure Girls, The
1960 Crossroads to Crime
Trouble with Eve
1959 Breakout

TV seriály

2009 Maličké království Bena a Holly (TV seriál)
2008 The Fixer (TV seriál)
2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1990 Mumínci (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Holly (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Comedy Café (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
Late Night Horror (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Night Train to Surbiton (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Zlo nemá šanci (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Fireball XL5 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
Jango (TV seriál)
Supercar (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Four Feather Falls (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Private Investigator (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Story of 'Doctor Who', The (TV film)
2001 I Love Christmas (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Culture Show (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace