foto

Howard Crossley

  • nar. 16.2.1955 (62 let)
    Rotherham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina
2014 Billy Elliot Muzikál
2007 Coming Down the Mountain (TV film)
2000 Lady Audley's Secret (TV film)
1998 Girls' Night
1996 Midsummer Night's Dream, A
1989 The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1985 Městečko Wetherby
1983 Brother's Tale, A (TV film)

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2003 Grease Monkeys (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Grafters (TV seriál)
Picking up the Pieces (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
One by One (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace