foto

Alfredo Varela padre

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 El jinete negro
1959 Me gustan valentones
1958 Ama a tu prójimo
Venganza de Heraclio Bernal, La
1957 La culta dama
1956 Ultraje al amor
1955 Pueblo quieto
Yo fui novio de Rosita Alvírez
1954 Dios nos manda vivir
Chucho el Roto
Infame, La
Miradas que matan
1953 Cuarto de hotel
El señor fotógrafo
Tal para cual
1952 Ahora soy rico
Derecho de nacer, El
Gallo en corral ajeno, Un
La hija del ministro
Mártir del Calvario, El
Noche avanza, La
Secretaria particular
Si yo fuera diputado
Viajera
1951 Amor perdido
Arrabalera
Dicen que soy comunista
Estatua de carne, La
Grito de la carne, El
Noche de perdición
Pecado
¿Qué te ha dado esa mujer?
1950 Amor no es negocio, El
Casa chica, La
Cuatro contra el mundo
Curvas peligrosas
Guardián, el perro salvador
La edad peligrosa
Yo quiero ser mala
1949 Comisario en turno
Doña Diabla
El charro y la dama
Gallega en México, Una
Liga de las muchachas, La
Rebelión de los fantasmas, La
1948 El cuarto mandamiento
1947 Diosa arrodillada, La
Voces de primavera
1946 El amor las vuelve locas
Más allá del amor
Otra, La
1945 ¡Como México no hay dos!
Hijo desobediente, El
La pícara Susana
Un corazón burlado
Viuda celosa, La
1944 El gran Makakikus
Guerra de los pasteles, La
La corte de faraón
La hija del regimiento
México de mis recuerdos
Monja alférez, La
Viejo nido
1943 Carta de amor, Una
El globo de Cantolla
El rebelde (Romance de antaño)
Miserables, Los
Qué hombre tan simpático
Vida inútil de Pito Pérez, La
1942 Virgen que forjó una patria, La
1938 Bandidos de Río Frío, Los
Caminos de ayer
Valentina, La
1933 Sobre las olas
1931 Abismos
1917 El amor que huye
1916 1810 ó ¡Los libertadores de México!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace