foto

Frank Military

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Časovaná bomba (TV film)

TV seriály

2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrdina z malého města (S02E21)
Rudá buňka (S02E20)
Teorie spiknutí (S02E19)
další epizody (11)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
Selhání srdce (S02E08)
další epizody (10)
2003 Manipulátor (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Časovaná bomba (TV film)
2003 Černí bojovníci (TV film)
1998 Slepá víra
1997 Černá kavalérie (TV film)

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
False Flag (S10E24)
Better Angels (S10E13)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The Patton Project (S10E08)
To Live and Die in Mexico (S10E01)
Čára v písku (S09E23)
další epizody (4)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Silo (S09E07)
Puštěný z klece (S08E23)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vlak šílenství (S08E07)
Sedmé dítě (S07E19)
Pomsta se odkládá (S07E17)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Otevřená mysl (S07E07)
V utajení (S07E06)
Dosah (S06E20)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Lovec námořníků (S06E06)
Tajný rozpočet (S06E05)
Válečná kořist (S05E19)
další epizody (4)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzestup (S05E01)
Pád (S04E24)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Drsná procitnutí (S04E06)
Z minulosti (S04E05)
Pomsta (S03E19)
další epizody (4)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrada (S03E09)
Chamtivost (S03E08)
Vloupačka (S02E20)
další epizody (4)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vykoupení (S02E10)
Andílci (S02E05)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Every Breath You Take (E11)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Alone Together (E05)
2007 Jericho (TV seriál)
Coalition of the Willing (S01E21)
Winter's End (S01E16)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Teorie spiknutí (S02E19)
Noční život (S02E16)
Skládanka (S02E13)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
2003 Manipulátor (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Little Miss Dangerous (S02E15)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Buddies (S02E05)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Poslední pevnost
1992 Past na Chrise
1991 The Doors
1990 Každý vyhrává
1989 Poslední útěk do Brooklynu
Smrtící rána
1986 PTT jednotka: Plíživé nebezpečí (TV film)

TV seriály

2006 Windfall (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kočičinec (S02E20)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část druhá (S03E12)
Minulý čas, část první (S03E11)
1994 Akta X (TV seriál)
Trojice (S02E07)
1988 Superboy (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Nobody Lives Forever (S01E20)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
To Live and Die in Mexico (S10E01)
Čára v písku (S09E23)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Puštěný z klece (S08E23)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sedmé dítě (S07E19)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dosah (S06E20)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Válečná kořist (S05E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace