foto

Goró A Baffaró

  • nar. 24.11.1970 (48 let)
    Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ririkaru sukûru no Michitono souguu
2015 Tanuma rjókan no kiseki
2014 Jiken'ya kagyô 2 (TV film)

TV seriály

2019 3-nen A-gumi: Ima kara Mina-san wa, Hitodžiči desu (TV seriál)
2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Kanpai Senši After V (TV seriál)
Massan (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
2010 Mojašimon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace