foto

Matthias Seelig

  • nar. 1949

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Tatort - Höllenfahrt (TV film)
2007 Paparazzo (TV film)
2006 Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
1999 Nighthawks
1998 Cukr pro bestii (TV film)
1997 Schimanski: Eskadra (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
1995 Die Sturzflieger
Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1989 Der Leibwächter (TV film)
1987 Gambit (TV film)
Peng! Du bist tot!
1985 Der Schneemann
1983 Heartbreakers, Die
1980 Theo proti celému světu
1979 Milo Milo
1978 Paul kommt zurück (TV film)
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)

TV seriály

1997 Schimanski (TV seriál)
1990 Sekt oder Selters (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Tatort - Höllenfahrt (TV film)
2006 Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
2004 Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky