foto

Jó Kawahara

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Šikeidai no 72 džikan (TV film)

TV seriály

2017 Good Morning Call -Our Campus Days- (TV seriál)
2016 Good Morning Call (TV seriál)
2015 So no Otoko, Ishiki Takai Kei (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
2013 Vampire Heaven (TV seriál)
2012 Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace