foto

Paul Vincent Gunia

  • nar. 1.12.1950
    Bergheim, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 25.10.2016 (65 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2006 Wilsberg - Falsches Spiel (TV film)
2005 Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
Vzdušný most (TV film)
Wilsberg - Ausgegraben
2004 Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Děti mé snoubenky (TV film)
Půjčím ti svého muže (TV film)
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
2002 Místo činu: Münster - Skvrna (TV film)
Proti své vůli (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
1999 Der Schrei des Schmetterlings (TV film)
1998 Der dreckige Tod (TV film)
Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)
Místo činu - Případ střední školy (TV film)
1996 Liane (TV film)
1995 Die Sturzflieger
1994 Doppelter Einsat - Schichtwechsel (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutiger Schnee (TV film)
Doppelter Einsatz - Feuerzauber (TV film)
Doppelter Einsatz - Kleine Fische (TV film)
Doppelter Einsatz - Sahnehäubchen (TV film)
1993 Morlock - Kinderkram (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
1989 African Timber
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
Tatort - Tödlicher Treff (TV film)
1987 Gambit (TV film)
1985 Der Schneemann
1983 Trauma
Zuckerhut (TV film)
1982 Rendezvous in Paris

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Morlock - Die Verflechtung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace