foto

Takaaki Kuwaširo

  • nar. 13.7.1997 (21 let)
    Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Suzuki sensei
2011 Ikon ari (TV film)
2009 MW
Ururu no mori no monogatari
2008 Kagehinata ni saku
Kids
Šakariki
2007 Sekai wa tokidoki utsukushii
Sono toki wa kare ni yoroshiku
Waruboro

TV seriály

2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Kamen Raidâ Wizâdo (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
Suzuki sensei (TV seriál)
2009 Futatsu no Spica (TV seriál)
Godhand Teru (TV seriál)
Kimi no Sei (TV seriál)
Q.E.D.: Shômei shûryô (TV seriál)
2008 Love Letter (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 Ai no Meikyu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace