foto

Sándor Gáspár

  • nar. 9.4.1956 (63 let)
    Szentes, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vándorszínészek
2016 Csandra szekere (TV film)
2014 Indul a bakterház (divadelní záznam)
Kincsem (divadelní záznam)
2013 A látogató (TV film)
2012 Pillangó (TV film)
2011 Az ember tragédiája (divadelní záznam)
Nebeský ptáček (TV film)
2010 Skleněný tygr 3
2009 A vágyakozás napjai
Koccanás (TV film)
2008 Delta
Sedmý kruh
2007 A Nap utcai fiúk
Megy a gőzös
Tavasz, nyár, ösz (TV film)
2006 A hét nyolcadik napja
Budakeszi srácok
Egy bolond százat csinál
Skleněný tygr 2
2004 Magyar vándor
Világszám!
Zsiguli
2003 Telitalálat
2002 A hídember
A titkos háború (TV film)
Előre!
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!
Opuštěný
Skleněný tygr
2000 Egyszer élünk
1999 Félválófél
Hippolyt
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1998 A rózsa vére
1997 A miniszter félrelép
1996 Rossz orvos, A
1995 A harmadik testör (TV film)
1994 Három idegen úr (TV film)
Vojcek
1992 Dělej, máš babu!
Roncsfilm
Vörös vurstli
Ördög vigye
1990 Kicsi, de nagyon erős
Mrozek: Mulatság (TV film)
Tutajosok
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
Erdély aranykora (TV film)
1988 Brigádeltérítés (TV film)
Egy teljes nap
Szigorú idők (TV film)
Ítéletidő (TV film)
1987 Isten veletek, barátaim
Líbá, máma
1986 Képvadászok
Mamiblu
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Békestratégia (TV film)
Navrtávač děr
1984 Csodatopán (TV film)
Yerma
1983 A piac (TV film)
1982 Mirandolina (divadelní záznam)
1981 Fogadó az Örök Világossághoz
Transport smrti
1980 Kdo tady hovoří o lásce?
1979 Každou středu
Pevnost
1978 Holtodiglan (TV film)

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
A közös képviselő (S02E45)
2018 Tóth János (TV seriál)
Farsang (S02E38)
Jó tett helyébe (S02E37)
A Pethő (S02E34)
další epizody (13)
2014 Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (11)
2013 Hacktion (TV seriál)
A nyughatatlan (S05E12)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
Az utolsó fuvar (S05E10)
další epizody (17)
2012 Hacktion (TV seriál)
A csótány (S03E13)
Egy fotós élete (S03E12)
Patthelyzet (S03E11)
další epizody (17)
2011 Állomás (TV seriál)
Izaura nagykönyve (S03E06)
Gólyaveszély (S03E05)
Laura (S03E04)
další epizody (5)
2010 Állomás (TV seriál)
Két év (S02E15)
Hónaljban szorít (S02E14)
A férj (S02E13)
Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Belgrádi emberünk (S04E09)
Új leosztás (S04E08)
další epizody (6)
2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
Irén szökése (S02E11)
Nők lázadása (S02E06)
další epizody (6)
2004 Könyveskép (TV seriál)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 Családi kör (TV seriál)
1984 T.I.R. (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Esti showder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace