foto

Stephen Critchlow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hattie (TV film)
2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
2004 A Line in the Sand (TV film)
Calcium Kid
Fešák Churchill
Gory Greek Gods (TV film)
2002 V zajetí mlhy
2000 A Likeness In Stone (TV film)
1999 Vyšetřování naslepo (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)

TV seriály

2014 Trying Again (TV seriál)
2013 Miranda (TV seriál)
Pouto nejsilnější (S03E06)
2010 Panství Downton (TV seriál)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 Skins (TV seriál)
Chris (S02E05)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 Thieving Headmistress, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky