foto

John Bonney

  • nar. 1933
    Lewisham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1993
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Backsliding
1989 Heroes, The (TV film)
1988 Barracuda (TV film)
1974 Deathdream
1970 Eden House (TV film)
1964 Letka 633
1963 Paranoiac
Saturday Night Out
1960 The Two Faces of Dr. Jekyll

TV seriály

1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
True Believers (TV seriál)
1983 Waterloo Station (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1971 Barrier Reef (TV seriál)
Catwalk (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1970 Phoenix Five (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
Moonstrike (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky