foto

Richard Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Tajný život (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
1998 Už je v boudě (TV film)
1997 Alibi (TV film)
One of Our Own
Správné styky (TV film)
1996 Bratři z divočiny (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Sabrina (TV film)
1994 Cowboy
Půlnoční chodec (TV film)
1993 Harmony Cats
1991 Cafe Romeo
1990 Rychlopalba
Tanec řetězů

TV seriály

2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky