foto

Amáta Skalová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
2015 Dítě číslo 44
Fotograf
Vánoční Kameňák
2014 Rodina (studentský film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Výbuch (S03E22)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 1: Oběť (E01)
Vinaři (TV seriál)
Agrometal (S02E04)
Výlet (S02E01)
2014 První republika (TV seriál)
Láska je utrpením (S01E06)

Host

TV pořady

2015 Podvodníci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky