foto

Ian D. Thomas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Alien Trespass
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
2005 Šestnáctiletá matka (TV film)
2004 Napravitelné chyby (TV film)
Pryor Offenses (TV film)
2003 1st to Die (TV film)
Critical Assembly (TV film)
2002 Nesvatý Mikuláš (TV film)
Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Start v ohrožení
Walking Shadow (TV film)
2000 Jménem lidu (TV film)
Strašidelná vila
Vynechané stránky
1998 Hledání
Jak umlčet Mary (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
Ředitel má volno (TV film)
1997 Intensity (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
Night Visitors (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
Velký tyran
1995 Křídla odvahy
Tajná služba (TV film)
1994 For the Love of Aaron (TV film)
Silueta (TV film)
1990 Rychlopalba
1988 Ernest zachraňuje Vánoce
1987 Pokoj v podkroví (TV film)
1986 Christmas Snow (TV film)

TV seriály

2018 Trial & Error (TV seriál)
Barcelona (S02E10)
A Big Break (S02E09)
Bad Instincts (S02E08)
další epizody (4)
2016 Frequency (TV seriál)
Seven Three (E05)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legendary (S01E16)
Destiny (S01E15)
River of Time (S01E14)
další epizody (16)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (12)
Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (13)
2014 The Flash (TV seriál)
2013 Já a robot (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
Svoboda (S05E12)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Anomálie XB-6783746 (S05E10)
Černý Blotter (S05E09)
Lidský druh (S05E08)
další epizody (18)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Jednoho říjnového večera (S04E02)
Ani tady, ani tam (S04E01)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
další epizody (15)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
Vchod (S03E08)
Únos (S03E07)
další epizody (21)
2009 V (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Červ (S02E09)
Srpen (S02E08)
další epizody (10)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (13)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (12)
2005 4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
další epizody (12)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace