foto

Aimée Delamain

  • nar. 21.4.1906
    Hillingdon, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.6.1999 (93 let)
    Northwood, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 First and Last (TV film)
Správná věc
1988 Dům veselých duchů
1987 The Finding (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
Santa Claus
1984 Oxford Blues
1983 Invitation to the Wedding
1982 Cymbeline (TV film)
For the Love of Egypt (TV film)
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Haunted: The Ferryman (TV film)
1973 Dům v Nightmare Parku
1972 Podivuhodný pan Blunden
1971 Já, zrůda
1965 Rotten to the Core
1963 Two Left Feet
1952 The Princess and the Woodcutter

TV seriály

1991 Plány a touhy (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Kvalita neroste na stromě (S04E03)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Murder of a Moderate Man (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Nation's Health, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajemný hlas (S05E07)
1982 All for Love (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Swish of the Curtain, The (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Sex (S02E02)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Come Back, Lucy (TV seriál)
Famous Five, The (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Devenish (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
The Crezz (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace