foto

Nat Jackley

  • nar. 16.7.1909
    Sunderland, Tyne & Wear, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.9.1988 (79 let)
    Coventry, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Return to Waterloo
Vlákna (TV film)
1983 The Ploughman's Lunch
1979 Amíci
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1967 Magical Mystery Tour (TV film)
1956 Stars in Your Eyes
1944 Demobbed

TV seriály

1987 Lizzie's Pictures (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Goodnight and God Bless (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Spoils of War (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1958 Seaside Stars (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Looks Familiar (TV pořad)
1955 This Is Music Hall (TV pořad)
Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace