foto

Paul Farrell

  • nar. 21.9.1893
    Dublin, Irsko, Velká Británie
  • zem. 12.6.1975 (81 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Mechanický pomeranč
1970 Rodinné pouto
The Man Who Had Power Over Women
1969 Guns in the Heather
Hříšný Davey
1968 Hot Millions
Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1964 Becket
Never Put It In Writing
1960 Siege of Sidney Street, The
1959 Broth of a Boy
Shake Hands with the Devil
This Other Eden
1958 She Didn't Say No!
1955 Captain Lightfoot
1948 My Brother Jonathan
1938 St. Simeon Stylites (TV film)
1937 Nad Irskem hřmí
1936 Ourselves Alone

TV seriály

1972 The Shadow of the Tower (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1995 Empire of the Censors (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace