foto

Wilhelm Bendow

  • nar. 29.9.1884
    Einbeck, Německá říše
  • zem. 29.5.1950 (65 let)
    Einbeck, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Loriot - Weihnachten bei den Hoppenstedts (TV film) - a.z.
1947 Herzkönig
Kein Platz für Liebe
1946 Sag' die Wahrheit
1945 Die tolle Susanne
Frühlingsmelodie
1944 Ein fröhliches Haus
1943 Die goldene Spinne
Dobrodružství barona Prášila
Floh im Ohr
Kollege kommt gleich
Svěřuji ti svou ženu
1942 5000 marek odměny
Dr. Crippen na palubě
Karel III. a Anna I.
Meine Frau Teresa
Má přítelkyně Josefína
Styxův případ
1941 Immer nur-Du!
Quax pilot bez bázně a hany
Tanec s císařem
1940 Alles Schwindel
Die keusche Geliebte
Frau nach Maß
1939 In Sachen Herder contra Brandt
Irrtum des Herzens
Kitty und die Weltkonferenz
Kongo-Express
Meine Tante - deine Tante
1938 Das Ehesanatorium
Die Umwege des schönen Karl
Jarní vánek
1937 Die göttliche Jette
Land der Liebe
Miláček žen
Pozor na lásku
1936 Die letzte Fahrt der Santa Margareta
Nesmělý Casanova
Žebravý student
1935 Alles hört auf mein Kommando
Das Einmaleins der Liebe
Die selige Exzellenz
Familie Schimek
Knockout - Mladé děvče, mladý muž
Warum lügt Fräulein Käthe?
Wer wagt - gewinnt
1934 Am Telefon wird gewünscht
Die beiden Seehunde
Valčík pro tebe
1933 Der Nächste, hopp hopp!
Manolescu, der Fürst der Diebe
Welle 4711
1932 Aus einer kleinen Residenz
Die erste Instruktionsstunde
Ein toller Einfall
Stürme der Leidenschaft
1931 Knížecí milenka
Liebeskommando
Marquise von Pompadour, Die
1930 Alraune
Anny řádí
C. a k. polní maršálek (německá verze)
Die zärtlichen Verwandten
Herr auf Bestellung, Der
Hokuspokus
Nur Du
Zlatovlasý slavík
1929 Café Kalau
Gestörtes Ständchen
Ihr dunkler Punkt
Liebfraumilch
Treppenwitze von Wilhelm Bendow und Paul Morgan
1928 Anastasia, die falsche Zarentochter
Casanova
Luther
1927 Der falsche Prinz
Faschingszauber
Im Luxuszug
Meine Tante - deine Tante
Tolle Nacht, Eine
1926 Brüder Schellenberg, Die
Die Keusche Susanne
Die geschiedene Frau
Rosen aus dem Süden
Sein großer Fall
Unschuld ohne Not, Die
Wir sind vom K. u. K. Infanterie-Regiment
1925 Ein Sommernachtstraum
Frau mit dem Etwas, Die
1923 Bohème - Künstlerliebe
Brennende Kugel, Die
Fledermaus, Die
Takoví jsou muži
1922 Der politische Teppich
Kinder der Zeit
Lebenshunger
Tingeltangel
1921 Der verlorene Schatten
In einem kühlen Grunde
1914 Eine Nacht im Mädchenpensionat
1913 Aus eines Mannes Mädchenzeit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace