foto

Erik Orsenna

  • nar. 22.3.1947 (72 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Mademoiselle Else (TV film)
2000 Dette, La (TV film)
1992 Indočína

TV seriály

1995 Radetzkymarsch (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Le dernier plan
1984 Les Voleurs de la nuit

TV seriály

1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)

Dokumentární

2007 Empreintes (TV seriál)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
1991 Un livre un jour (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace