foto

Patrick Pelloux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Saint Laurent
2012 Mauvaise fille
2009 Inkognito

TV seriály

2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)

Dokumentární

2002 En aparté (TV seriál)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky