foto

Yves Simon

  • nar. 3.5.1944 (75 let)
    Contrexeville, Vosges, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1980 Émilie jolie (TV film)
1979 Café follies: Avec Marcel Amont (TV film)
1974 Erica Minor

TV seriály

1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2001 Ombre et lumière (TV seriál)
1987 La marche du siècle (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace