foto

Steve Antin

  • nar. 19.4.1958 (60 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Hrdá Mary
2010 Varieté
1999 Gloria

Režijní filmografie

Filmy

2010 Varieté
2006 Skleněný dům 2

Herecká filmografie

Filmy

1997 Než jsme se našli
1996 Poslední večírek
1994 Do háje, no a co
1992 Svět Monkeyho Zetterlanda
1991 Drive
1989 Boj o přežití
Vietnam War Story: The Last Days
1988 Znásilnění
1987 Penitentiary III
1986 Can a Guy Say No? (TV film)
1985 Rošťáci
1983 Sweet 16
1982 The Last American Virgin

TV seriály

1995 Marshal (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
America, What a Town (S01E02)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vstupte ke mně do snu (S02E04)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace