foto

Tom Rosqui

  • nar. 12.6.1928
    Oakland, California, USA
  • zem. 12.4.1991 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Předem vinni
1988 Obranná hra
1983 Memorial Day (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
California Dreaming
1978 Lady of the House (TV film)
Shame, Shame on the Bixby Boys
1977 Generál MacArthur
Letiště '77
Smutní hrdinové
1976 Operace Blesk (TV film)
The Great Texas Dynamite Chase
1975 Dead Man on the Run (TV film)
F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
1974 Kmotr II
The Migrants (TV film)
1973 Connection, The (TV film)
1972 Kmotr
Particular Men (TV film)
1971 Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story (TV film)
The Pursuit of Happiness
1968 Madigan
Případ Thomase Crowna
What's So Bad About Feeling Good?
1966 Crazy-Quilt, The
1962 Dny vína a růží

TV seriály

1986 Joe Bash (TV seriál)
1984 Jessie (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Kmotr (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace