foto

Frank Sivero

  • nar. 6.1.1952 (67 let)
    Agrigento, Sicílie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hotel California
Invaze žraloků (TV film)
V ringu smrti (TV film)
2004 Letec
2002 Final Breakdown
2000 Malý Nicky - Satan Junior
1999 Foolish
Karlův pohřeb
1998 Píseň pro nevěstu
Urban Relics
1997 Dumb Luck in Vegas
1994 Posedlost noci
1993 Jeden a půl policajta
Malovaná pustina
Pěsti cti
1990 Mafiáni
1989 Shannon's Deal (TV film)
1988 Crossing the Mob (TV film)
1986 Ber 52
Bezcitní lidé
1984 Americký mogul (TV film)
Strach v New Yorku
1983 Blood Feud (TV film)
1982 Vlastní spravedlnost
1981 Stát se opicí
1979 Fyre
Sunnyside
1978 The Billion Dollar Hobo
1977 New York, New York
1974 Gambler
Kmotr II
1973 Shamus
1972 Kmotr

TV seriály

1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Living Dolls (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 2 (TV seriál)
Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Hudební videoklipy

1999 Mariah #1's (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace