foto

Danny Tull

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 W.E.
2008 Zbouchni mě!
2006 True True Lie
2005 I slova zabíjí

Dokumentární

2016 Madonna: Rebel Heart Tour (koncert)
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2013 Madonna: The MDNA Tour (koncert)
2009 Madonna: Sticky & Sweet Tour (koncert)
2008 Jsem díky vám
2006 Madonna: The Confessions Tour (koncert)

Hudební videoklipy

2019 Madonna - Batuka (hudební videoklip)
Madonna - Dark Ballet (hudební videoklip)
Madonna ft. Maluma - Medellín (hudební videoklip)
2015 Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
Madonna - Ghosttown (hudební videoklip)
2008 Madonna - Miles Away (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Madonna: Rebel Heart Tour (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky