foto

Ray Marioni

  • nar. 1933
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 La Comtesse de Castiglione
1989 Královna srdcí
1985 Choh dim yuen yeung
1983 Zrada
1981 Very Like a Whale (TV film)
1973 Secrets of a Door-to-Door Salesman
1969 Případ zlaté husy
1966 That Riviera Touch
1963 The Punch and Judy Man
1962 Guns of Darkness
1960 An Arabian Night
1959 The Three Princes (TV film)

TV seriály

1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Duty Free (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 The Other 'Arf (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zbraň (S04E10)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1973 Cheri (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 The Brothers (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
Casanova (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1959 Endless Adventure (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace