foto

Namrata Singh Gujral

  • nar. 26.2.1976 (43 let)
    Dharamsala, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Americanizing Shelley
2003 Dům z písku a mlhy
First Watch
2002 Kaante
2001 Training Day

TV seriály

2003 Dragnet (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)

Dokumentární

2010 1 a Minute

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 5 Weddings
2007 Americanizing Shelley

Dokumentární

2010 1 a Minute

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 5 Weddings

Dokumentární

2010 1 a Minute

Střihačská filmografie

Dokumentární

2010 1 a Minute

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky