foto

Nick Arthurs

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Podezření pana Whichera: Vražedné tajemství (TV film)
2010 Malý dům (TV film)
Slečna Marplová: Tajemství Chimneys (TV film)
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2008 Ostrov naděje
2007 Life Line (TV film)
2006 Láska a jiné pohromy
2005 Child of Mine (TV film)
Hlas smrti
2003 Dluh (TV film)
Margery and Gladys (TV film)
Suspicion (TV film)
2002 Blood Strangers (TV film)
2001 Cikánka
1998 You Are Here (TV film)
1994 Romeo & Juliet (TV film)

TV seriály

2018 A Discovery of Witches (TV seriál)
The Alienist (TV seriál)
Requiem (E09)
Silver Smile (E03)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Across The Pond (E04)
Going In Heavy (E03)
Badda Bling (E02)
další epizody (4)
2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
The Proposal (S02E07)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Pán času (TV seriál)
Schovávaná (S07E10)
2010 Protiúder (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Vyděděnci (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
Mutual Friends (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Der Kanal (S02E04)
Panik im Park (S02E03)
Eine neue Welt (S02E01)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
Der gnadenlose Jäger (S01E06)
Aus heiterem Himmel (S01E05)
Verschwörungstheorie (S01E04)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
2001 'Orrible (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Picking up the Pieces (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 London Bridge (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace