foto

Natasha Dupeyrón

  • nar. 3.6.1991 (28 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La boda de mi mejor amigo
Un Papá Pirata
2018 Plan V
2017 El que busca encuentra
2016 Treintona, Soltera y Fantástica
2015 Ladronas de Almas
2006 Efectos secundarios
2000 Recompensa

TV seriály

2018 Aquí en la Tierra (TV seriál)
Květinový dům (TV seriál)
2009 Verano de amor (TV seriál)
2008 Juro que te amo (TV seriál)
La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
Peregrina (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2002 Otra, La (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vždy tě budu milovat (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
Ángela (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky