foto

Georgine Anderson

  • nar. 1928
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Harem (TV film)
1983 Invitation to the Wedding
1982 Cousin Phillis (TV film)
1981 From a Far Country
1977 Esther Waters (TV film)
1973 Pin to See the Peepshow, A (TV film)
1959 Sen noci svatojánské

TV seriály

2013 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
2005 All About George (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
The Cazalets (TV seriál)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Century Falls (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Sharing Time (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Woman in White, The (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Prime of Miss Jean Brodie, The (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Love for Lydia (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Undermind (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace