foto

Tricia George

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Seesaw (TV film)
1988 On the Black Hill
1982 Misionář
1979 Taxíkáři (TV film)
1978 Waterloo Bridge Handicap, The

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
The Mysti Show (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
1997 Sunny's Ears (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Faith in the Future (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
Uncle Jack and Cleopatra's Mummy (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
Uncle Jack and the Dark Side of the Moon (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Titmuss Regained (TV seriál)
Uncle Jack and the Loch Noch Monster (TV seriál)
1990 Uncle Jack and Operation Green (TV seriál)
1989 Nice Work (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Testament of Youth (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Life Begins at Forty (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace