foto

Angelika Fink

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Am Abend aller Tage (TV film)
2016 Geschwister
2015 Sibylle
Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2014 Agnieszka
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
2012 Zappelphilipp (TV film)
2009 Desperados on the Block
2005 Róza
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2002 Der Schwarzarbeiter

TV seriály

2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace