foto

Angelika Fink

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Am Abend aller Tage (TV film)
2016 Geschwister
2015 Sibylle
2014 Agnieszka
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
2012 Zappelphilipp (TV film)
2009 Desperados on the Block
2005 Róza
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2002 Der Schwarzarbeiter

TV seriály

2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Indianer (S14E04)
2015 V podezření (TV seriál)
Grauzone (E23)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky