foto

Evelyn Plank

  • nar. 21.5.1959 (61 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Alte und die Nervensäge (TV film)
2019 Zingerle
2017 Am Abend aller Tage (TV film)
2011 Služebnice boží (TV film)
2001 Místo činu: Špatná krev (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)

TV seriály

1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt překupníka (S02E03)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky