foto

Axel Melzener

  • nar. 7.11.1975 (43 let)
    Solingen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 V oblacích
2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Amnesie (TV film)
2017 Kobra 11 - Hackerka (TV film)
2016 Höre die Stille
2011 Schreie der Vergessenen (TV film)
2004 Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe

TV seriály

2003 Lenssen & spol. (TV seriál)
2002 Trautes Heim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace