foto

Carl Franklin

  • nar. 11.4.1949 (71 let)
    Richmond, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Babička Ultima
Chico Blanco, El
2003 Presumpce viny
2002 Těžký zločin
1998 Jediná správná věc
1995 Ďábel v modrém
1993 Laurel Avenue (TV film)
1992 Jeden chybný krok
1990 Pět sáhů pod hladinou
1989 Nowhere to Run
Oko orla II
1986 Punk

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Queen’s Gambit, Accepted (E06)
Aloha (E05)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (4)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Pátá kazeta, druhá strana (S01E10)
Pátá kazeta, první strana (S01E09)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 1: Fade In (E01)
Chance (TV seriál)
The Flitcraft Parable (S02E03)
Pozůstalí (TV seriál)
Licence (S03E06)
2016 Chance (TV seriál)
The Mad Doctor (S01E04)
Dobré mravy (TV seriál)
Pro paní Diazovou jen to nejlepší (S01E02)
Vinyl (TV seriál)
Královna rock'n'rollu (E09)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 12 (S01E12)
Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2014 Aféra (TV seriál)
6 (S01E06)
5 (S01E05)
Pozůstalí (TV seriál)
Dotaz č. 121 (S01E06)
Ježíšek a antikrist (S01E04)
Domek z karet (TV seriál)
15. kapitola (S02E02)
14. kapitola (S02E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Návrat (S04E07)
2013 Domek z karet (TV seriál)
11. kapitola (S01E11)
10. kapitola (S01E10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Čas se krátí (S03E07)
2012 Město divů (TV seriál)
Příběh o škorpionovi (S01E01)
Newsroom (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
2010 The Pacific (TV seriál)
Peleliu Landing (E05)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Nezbytný výmysl (S02E08)
1999 Partners (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 V žáru vášně
1990 Poslední zastávka v Lang Mei
Pět sáhů pod hladinou
Steel Magnolias (TV film)
1989 Oko orla II
1988 Vražedné svádění (TV film)
1983 One Cooks, the Other Doesn't (TV film)
1979 Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
1973 Five on the Black Hand Side

TV seriály

2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
1992 Roseanne (TV seriál)
Terms of Estrangement: Part 1 (S05E01)
1991 Roseanne (TV seriál)
Tolerate Thy Neighbor (S04E05)
1987 Alf (TV seriál)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 2. (S02E13)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (S02E12)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hitchcocked! (TV film)
1997 The Directors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Babička Ultima
1989 Oko orla II