foto

Carl Franklin

  • nar. 11.4.1949 (68 let)
    Richmond, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Babička Ultima
Chico Blanco, El
2003 Presumpce viny
2002 Těžký zločin
1998 Jediná správná věc
1995 Ďábel v modrém
1993 Laurel Avenue (TV film)
1992 Jeden chybný krok
1990 Pět sáhů pod hladinou
1989 Eye of the Eagle 2: Inside the Enemy
Nowhere to Run
1986 Punk

TV seriály

2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Pilot (E01)
13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 5, Side B (S01E10)
Tape 5, Side A (S01E09)
Pozůstalí (TV seriál)
Certified (S03E06)
2016 Good Behavior (TV seriál)
Only the Best for Mrs. Diaz (S01E02)
Chance (TV seriál)
The Mad Doctor (S01E04)
Vinyl (TV seriál)
Královna rock'n'rollu (E09)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 12 (S01E12)
Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2014 Aféra (TV seriál)
6 (S01E06)
5 (S01E05)
Pozůstalí (TV seriál)
Dotaz č. 121 (S01E06)
Ježíšek a antikrist (S01E04)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 15 (S02E02)
Chapter 14 (S02E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Návrat (S04E07)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 11 (S01E11)
Chapter 10 (S01E10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Čas se krátí (S03E07)
2012 Město divů (TV seriál)
Příběh o škorpionovi (S01E01)
Newsroom (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
2010 The Pacific (TV seriál)
Peleliu Landing (E05)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Nezbytný výmysl (S02E08)
1999 Partners (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 In the Heat of Passion
1990 Pět sáhů pod hladinou
Poslední zastávka v Lang Mei
Steel Magnolias (TV film)
1989 Eye of the Eagle 2: Inside the Enemy
1988 Vražedné svádění (TV film)
1987 Alfovy výjimečné Vánoce (TV film)
1983 One Cooks, the Other Doesn't (TV film)
1979 Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
1973 Five on the Black Hand Side

TV seriály

1983 A-Team (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hitchcocked! (TV film)
1999 The Directors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace