foto

Kazuhisa Kawahara

  • nar. 26.12.1961 (57 let)
    Kitakjúšú, prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aibó: Gekidžóban IV
Ojafukó jakuša
2015 Onmjódži (TV film)
2014 Aibó: Gekidžóban III
Kuroi Fukuin (TV film)
2013 Aibó series: X Day
2010 Aibó: Gekidžóban II
2009 Aibó series: Kanšiki Jonezawa Mamoru no džikenbo
2008 Aibó: Gekidžóban
2003 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 40 (TV film)
2002 Initial D: Battle Stage
1995 Taxi driver no suiri nišši 5 (TV film)
1992 Taxi driver no suiri nišši (TV film)
1990 Be-Bop High School

TV seriály

2018 Bučó Kazehana Rinko no koi (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
2009 Maid Deka (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1999 Initial D: Second Stage (TV seriál)
Onsen e Ikou (TV seriál)
1998 Initial D (TV seriál)
1995 Za Chefu (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky