foto

Gretl Theimer

  • nar. 27.11.1911
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.3.1972 (60 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Ein Walzertraum (TV film)
1962 Ihr gehorsamer Diener (TV film)
1960 Eine Frau fürs ganze Leben
1959 Lass mich am Sonntag nicht allein
1958 Italienreise - Liebe inbegriffen
1957 Bauerndoktor von Bayrischzell
Heiraten verboten
1956 Die Trapp-Familie
Pulverschnee nach Übersee
Schöne Meisterin, Die
1952 Der Fürst von Pappenheim
1940 Lauter Liebe
Veselé ženy vídeňské
1939 Nesmrtelný valčík
1938 Das Ehesanatorium
Kleines Intermezzo
Nackte Spatz, Der
Tanz auf dem Vulkan
1937 Ganz großen Torheiten, Die
Gast im eigenen Heim
Tuláci
1936 Drei Mäderl um Schubert
Dunajské melodie
Fräulein Veronika
Müde Theodor, Der
1935 In einem kühlen Grunde
Kampf mit dem Drache, Der
1934 Einmal eine große Dame sein
Rosen aus dem Süden
Zerstreute Walzer - Eine musikalische Phantasie, Der
1933 Goldgrube, Die
Pobočník Jeho Výsosti (německá verze)
Unser Kaiser
V tom domečku pod Emauzy (rakouská verze)
1932 Das Geheimnis um Johann Orth
Die Vier vom Bob 13
Holzapfel weiß alles
Jen zpěv, rty a děvče
Johann Strauss, k. u. k. Hofkapellmeister
Schützenkönig, Der
1931 In Wien hab' ich einmal ein Mädel geliebt
Její Veličenstvo Láska
Každý chce jen Eriku
Schuberts Frühlingstraum
Schön ist die Manöverzeit
Son altesse l'amour
Tanzhusar, Der
Viktoria und ihr Husar
Walzerparadies
Wenn die Soldaten...
1930 Csikosbaroness, Die
Drei Tage Mittelarrest
Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu
Leutnant warst Du einst bei deinen Husaren
O alte Burschenherrlichkeit

TV seriály

1966 Familie Hansen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky