foto

Anushia Nieradzik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 In the Cloud
2016 Spojené království
2013 Belle
2012 Private Peaceful
2008 Hlad
2007 Irina Palm
2004 Sex Traffic (TV film)
2003 Druhá přirozenost (TV film)
Lucky Jim (TV film)
Wondrous Oblivion
2001 Sedmý proud (TV film)
2000 Best
Madame Bovary (TV film)
1999 The Last Yellow
1998 Getting Hurt (TV film)
Pomsta bude sladká
1996 Tajný agent
1995 Šance pro lásku
1993 Century
Proces
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Never Come Back (TV film)
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1983 Aerodrome, The (TV film)
1982 Ballroom of Romance, The

TV seriály

2011 Injustice (TV seriál)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
1996 Wilderness (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Journey's End

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace