foto

Joel Goodman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 El Jefe (TV film)
2011 Council of Dads, The (TV film)
2004 Pryor Offenses (TV film)
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
2001 Hra na dvě strany
2000 The Magicians (TV film)
Černý anděl (TV film)
1999 Podivná realita (TV film)
Sweetwater (TV film)
Vetřelec mezi námi (TV film)
1996 Double Jeopardy (TV film)
Love Always
Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
1995 Péťa a vlk (TV film)
1994 Porota
1993 Operace Monolith
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
1989 Propast
1988 Spokojenost
1986 Příští ráno
1984 Nezvěstní v boji
Pátek třináctého 4
1981 Vrah Rosemary

TV seriály

2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Pilot (E01)
Outsiders (TV seriál)
How We Hunt (S02E04)
And The Three Shall Save You (S02E01)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Breach (S01E11)
Good Cop, Bad Cop (S01E08)
Equal & Opposite (S01E05)
2015 Krize (TV seriál)
Sticky Wicket (E07)
2014 Mizera (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Quetzalcoatl (S02E12)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Win-Loss (E09)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Hodný holky to vyhrávají (S01E16)
Chyť si svého netopýra (S01E14)
Tápání ve tmě (S01E12)
Zachraň mě (TV seriál)
Cycle (S04E11)
Animal (S04E09)
Balance (S04E06)
další epizody (6)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Dámy mají zelenou (S01E07)
Mluviti zlato (S01E05)
další epizody (4)
Huff (TV seriál)
Temné stíny (S02E12)
Kukuřičná pole v L.A. (S02E08)
Poslední porce tmavého masa (S02E06)
další epizody (4)
Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
Pieces (S03E09)
další epizody (7)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Rebirth (S02E09)
Shame (S02E07)
další epizody (6)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Leaving (S01E12)
Immortal (S01E10)
Inches (S01E08)
další epizody (6)
2003 Miss Match (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Dead Last (TV seriál)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vlak se sirotky (S02E16)
Dar (S02E13)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dostihy (S02E01)
Operace (S01E15)
Zajatec (S01E11)
další epizody (6)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Home Invaders (S01E19)

Dokumentární

1980 No Nukes

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace