foto

Barry Keegan

  • nar. 12.9.1922
    Dublin, Irsko, Velká Británie
  • zem. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Flight of the Doves
1969 Walk with Love and Death, A
1963 Falešná ruka zákona
Heavens Above!
1962 A Prize of Arms
Barber of Stamford Hill, The
Billy Budd
Po stopách trosečníků
1961 Flat Two
Gorgo
Král králů
1960 Citadel, The (TV film)
In the Nick
Moment of Danger
1959 Wrong Number
1958 Dunkirk
Gideon's Day
The Safecracker
1957 Black Ice
The Birthday Present
1956 Jacqueline
Muž, který věděl příliš mnoho
Satellite in the Sky
1955 Footsteps in the Fog
Nad námi vlny

TV seriály

1972 Crown Court (TV seriál)
Full House (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace