foto

Jimmy Gardner

  • nar. 24.8.1924
    Newmarket, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.5.2010 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo - a.z.
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu - a.z.
Hledání Země Nezemě - a.z.
2000 Zapomenutý zločin (TV film) - a.z.
1999 Births, Marriages and Deaths (TV film) - a.z.
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades - a.z.
1998 Il mio west - a.z.
Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film) - a.z.
1996 Filuta (TV film) - a.z.
1995 Thin Ice - a.z.
1991 Robin Hood: Král zbojníků - a.z.
1990 Měsíční hory - a.z.
1986 Hra na vraždu (TV film) - a.z.
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film) - a.z.
1984 Společenství vlků - a.z.
1981 Antony & Cleopatra (TV film) - a.z.
1979 Tess - a.z.
1975 Flame - a.z.
1974 Dům plný diamantů - a.z.
Percyho možnosti - a.z.
Take Me High - a.z.
1972 Pás cudnosti - a.z.
Zběsilost - a.z.
1971 Rillington Place č.10 - a.z.
Say Hello to Yesterday - a.z.
1970 Take a Girl Like You - a.z.
1968 The Committee
1966 Arabeska - a.z.
Specialist, The - a.z.
1965 Kdo jezdí na tygru - a.z.
Murder Game, The - a.z.
1964 The Curse of the Mummy's Tomb - a.z.
1962 Strangers in the City - a.z.

TV seriály

2004 Doktor Martin (TV seriál)
Gentlemani (S01E02)
2003 Eyes Down (TV seriál) - a.z.
2000 Down to Earth (TV seriál) - a.z.
My Hero (TV seriál) - a.z.
1994 Martin Chuzzlewit (TV seriál) - a.z.
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál) - a.z.
1988 London's Burning (TV seriál) - a.z.
1986 Casualty (TV seriál) - a.z.
1985 EastEnders (TV seriál) - a.z.
1984 Poldové (TV seriál) - a.z.
1980 Cribb (TV seriál) - a.z.
1979 Dostihy (TV seriál) - a.z.
The Old Curiosity Shop (TV seriál) - a.z.
1978 The Devil's Crown (TV seriál) - a.z.
1976 The XYY Man (TV seriál) - a.z.
1974 Churchill's People (TV seriál) - a.z.
Village Hall (TV seriál) - a.z.
1973 Love Story (TV seriál) - a.z.
Thriller (TV seriál) - a.z.
1972 Crown Court (TV seriál) - a.z.
Emmerdale Farm (TV seriál) - a.z.
Jackanory Playhouse (TV seriál) - a.z.
Madigan (TV seriál) - a.z.
Nový Scotland Yard (TV seriál) - a.z.
Spring and Autumn (TV seriál) - a.z.
1971 Budgie (TV seriál) - a.z.
Owen, M.D. (TV seriál) - a.z.
The Onedin Line (TV seriál) - a.z.
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál) - a.z.
Menace (TV seriál) - a.z.
Play for Today (TV seriál) - a.z.
Roads to Freedom (TV seriál) - a.z.
1969 Elusive Pimpernel, The (TV seriál) - a.z.
Paul Temple (TV seriál) - a.z.
Softly Softly: Task Force (TV seriál) - a.z.
1968 Kriminalista (TV seriál) - a.z.
The First Lady (TV seriál) - a.z.
The Jazz Age (TV seriál) - a.z.
1967 Man in a Suitcase (TV seriál) - a.z.
Spindoe (TV seriál) - a.z.
Sága rodu Forsytů (TV seriál) - a.z.
The Gamblers (TV seriál) - a.z.
1966 King of the River (TV seriál) - a.z.
1965 Orlando (TV seriál) - a.z.
Thirty-Minute Theatre (TV seriál) - a.z.
United! (TV seriál) - a.z.
1964 Crossroads (TV seriál) - a.z.
Detective (TV seriál) - a.z.
The Wednesday Play (TV seriál) - a.z.
Theatre 625 (TV seriál) - a.z.
Thursday Theatre (TV seriál) - a.z.
Villains, The (TV seriál) - a.z.
1963 Doctor Who (TV seriál) - a.z.
Festival (TV seriál) - a.z.
The Human Jungle (TV seriál) - a.z.
1962 Compact (TV seriál) - a.z.
The Saint (TV seriál) - a.z.
Z Cars (TV seriál) - a.z.
1961 The Avengers (TV seriál) - a.z.
1960 Coronation Street (TV seriál) - a.z.
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál) - a.z.
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál) - a.z.
1956 Boyd Q.C. (TV seriál) - a.z.
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál) - a.z.
ITV Play of the Week (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky