foto

Helena Falangus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Painter
Symphoria
2019 I Love You
Recovery
2018 Can't Have You
2017 Open Marriage (TV film)
The Other Mother (TV film)
2015 A Christmas Reunion (TV film)
Night Owls
2014 Nightmare Code
2013 Stepping High
The Christmas Colt
2012 Targeting

TV seriály

2018 Troubled Youth (TV seriál)
2012 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)

Dokumentární

2019 Accident, Suicide or Murder (TV seriál)
2015 A Man Before His Time

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky