foto

Raymond Mason

  • nar. 17.4.1924 (95 let)
    Great Bridge, Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Plant, The (TV film)
1987 Hearts of Fire
1981 Bankovní loupež
Sense and Sensibility (TV film)
1980 Hamlet, princ dánský (TV film)
1975 Brannigan
1973 Alice Through the Looking Glass (TV film)
1972 Mladý Winston
1970 Bartleby
1961 Court of Mystery (TV film)
1957 Wideawake (TV film)

TV seriály

2007 Moje rodina (TV seriál)
Čtyři avantýry a jeden pohřeb (S07E02)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Chief (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
Mornin' Sarge (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Unseen Hook (E07)
1980 Mackenzie (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Smrt (S02E04)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Bernie (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Holly (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Family Solicitor (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky